Naročite se na termin
Kontakt
kONTAKT

COLOURLOCK LEDER PROTECTOR MLEKO ZA NEGO USNJA

COLOURLOCK LEDER PROTECTOR MLEKO ZA NEGO USNJA

21,96 52,24 

Leder Protector je prava izbira za svilnato mat površinsko barvano gladko usnje (kapljice vode, drgnjene po površini, usnje ne vpije) za vozila, usnjeno pohištvo, vključno z  Long life usnjem in drugo usnjeno oblazinjenje. Leder Protector ščiti in vzdržuje usnje.

Razpoložljive možnosti:

150 ml in 1000 ml

PODROČJA UPORABE

 

Avto, volan, pohištvo, torbe in kovčki

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Leder Protector je prava izbira za svilnato mat površinsko barvano gladko usnje (kapljice vode, drgnjene po površini usnje ne vpije) za vozila, usnjeno pohištvo, vključno z Long life usnjem in drugo usnjeno oblazinjenje. Leder Protector ščiti usnje in vzdržuje usnje.

Če je usnje umazano, ga je potrebno pred nego očistiti (Reinger Mild za normalno umazanijo ali Reinger Stark za močnejšo umazanijo). Tako preprečimo, da se umazanija po negi še bolj sprime z usnjeno podlago. Krtačka za čiščenje usnja olajša delo pri umazaniji v gubah in brazgotinah.

Leder Protector z antioksidanti preprečuje propadanje usnja, UV-filtri pa ščitijo površino starega in dragocenega usnja pred zbledelostjo. Usnje tako dobi prijetno površino.

150 ml Leder Protector zadostuje za obdelavo celotne notranjosti ali celotne pohištvene garniture. En Liter zadostuje za več vozil ali pohištvenih garnitur. V kolikor hranite v idealnih pogojih (zaščiteno pred zmrzalijo  in visokih temperatur) je življenjska doba več let.

UPORABA

Pred uporabo preverite na skritem mestu ali pride do sprememb.

Leder Protector se nanese na suho površino. Leder Protector nanesite na mehko krpo, poseg opravite od šiva do šiva in nato brez poliranja pustite, da se posuši.  En nanos običajno zadostuje. Postopek ponovite samo na izjemno suhem in vpojnem usnju. Za obremenjene površine (pri veliki uporabi,  pri ogrevanju ali izpostavljenosti sončnim žarkom) negujte vsake 3 mesece, običajno usnje pa vsakih 6 do 12 mesecev.

Ti izdelki so primerni tudi za Cool usnje ali SRT usnje (SunReflective Technology)!

LEDERZENTRUM je podporni član DGM Gütegemeinschaft Möbel.

SESTAVINE IZDELKOV

Leder Protector

Sestavine v skladu z INCI (International Nomenclature Cosmetic Sestavine): AQUA, BELO OLJE, OKTOKRILEN, POLIMERNI EMULATIFIR, CERA CARNAUBA, TOCOPHERYL ACETATE, PEG-3 SORBITANOLEATE, PEG, SODIUM HIDROXIDE

Konzervansi v skladu z INCI konzervansov: ZINC PITRION, METILIZOTIAZOLINON
(Informacije v skladu z INCI pomagajo alergikom, ki so alergični na nekatere, večinoma druge neškodljive snovi, da jih prepoznajo.)

Sestavine: Maščobe (ohranja usnje prožno), UV filtri (zaščita pred zbledelostjo), antioksidanti (ščiti pred propadanjem), reduktorji trenja (zaščita pred poškodbami zaradi drgnjenja)

Pred uporabo pretresite! Zaščitite pred zmrzaljo! Hranite proč od dosega otrok!

Dodatne informacije

Količina

150 ml, 1000 ml

Title

Go to Top