Naročite se na termin
Kontakt
kONTAKT

COLOURLOCK IMPREGNAIJA ZA USNJE IN TEKSTIL 500 ML

COLOURLOCK IMPREGNAIJA ZA USNJE IN TEKSTIL 500 ML

23,48 

Impregnacija je nežna in učinkovita zaščita pred vlago in madeži za občutljivo usnje in tekstil. Tekstilne tkanine in usnje z odprtimi porami, na primer anilinsko usnje ali semiša (nubuk, Velur, semiša), absorbirajo tekočine. Material vpije vlago in lahko se pojavijo madeži.

PODROČJA UPORABE

Avto, Volan, Pohištvo, Torbe in kovčki, Usnjena oblačila, čevlji, Škornji in Čevlji

Razpoložljive variante:
200 ml in 500 ml

Kategorija:

Opis

Tekstilne tkanine in usnje z odprtimi porami, na primer anilinsko usnje ali semiša (nubuk, velus, semiša), absorbirajo tekočine. Prizadeta so oblačila za prosti čas, čevlji, ponjave ali strehe kabrioletov.. Takšni materiali se lahko zmočijo in pojavijo se madeži. Impregnacija je nežna in učinkovita zaščita pred vlago in madeži za tako občutljivo usnje in tekstil.

 

Vedno najprej na skritem mestu preverite vse izdelke za spremembe!

Razpršite tanko in enakomerno na čisto in suho površino z razdalje približno 40 cm. Nato pustite, da se posuši. Po potrebi ponovno razpršite močno obrabljene površine. Po čiščenju ali pranju ponovno nanesite. Upoštevajte opozorila o nevarnosti pri ravnanju z impregnacijo iz razpršilnikov.

Pomembno:

  • Impregnacija ni popolna zaščita pred kakršnimi koli madeži. Zato bodite vedno pozorni na previdno ravnanje s svetlimi površinami!
  • Usnje svetle barve in z odprtimi porami ni primerno za nalive, blato in blatne poti!
  • Dolgotrajni nalivi sčasoma prodrejo v vsako impregnacijo.
  • Če pride do trenja, vlaga prodre tudi skozi impregnacijo!
  • Oljni in maščobni madeži, čokolada, močne barvne tekočine ali barvni svinčniki so še vedno nevarni!
  • Vedno takoj obrišite kapljice na impregnaciji in ne čakajte, da se absorbirajo!
  • Če so madeži, jih takoj obrišite z lahko, vpojno kuhinjsko brisačo. Ne drgnite preveč. Ne drgnite čez rob madeža. Ne delajte mokro ali z napačnimi čistilnimi sredstvi. Pustite, da se tekočina na materialu previdno vpije in absorbira tekočino, tako da jo stisnete s čisto kuhinjsko brisačo. Nato pustite, da se posuši in za nasvet vprašajte specializirano podjetje. Nepravilna uporaba hitro poveča škodo na občutljivih površinah.
  • Impregnacija z uporabo in trenjem izgubi svojo učinkovitost, zato jo je treba redno obnavljati. Če je vreme očitno slabo ali če zaščite ne želite podaljšati dlje časa, previdno preizkusite obstoječ zaščitni učinek na neopaznem mestu z malo vode.
  • Impregnacije nimajo vlažilnih lastnosti. V primeru suhega usnja z odprtimi porami je zato priporočljivo uporabiti tudi anilinsko zaščito.

200 ml impregnacije za usnje in tekstil zadostuje za več parov čevljev ali več suknjičev. 500 ml impregnacije zadostuje za velike površine, kot je na primer velik komplet pohištva. Materiali z grobimi porami ali visoko vpojnostjo zahtevajo večje količine impregnacije kot finoporni materiali ali materiali z določeno zaščito

Anilin- & Rauleder Protector neguje staro in izsušeno grobo usnje

Impregnacija ščiti pred madeži

Impregnacija ščiti pred madeži in vlago.

Previdnost in obzirno ravnanje sta prav tako pomembna

 

Sestavine: UGLJENIKI, C9-C10, N-ALKANI, ISOALKANI, CIKLOALKANI, <2% AROMATI, PROPAN-2-OL

Jasneje opisane sestavine: impregnacija za semiša in tekstil je klasična impregnacija v pločevinki za zaščito občutljivih površin.

Pozor! Nujno upoštevajte! NEVARNOST!

Izjemno vnetljiv aerosol. Posoda pod tlakom: pri segrevanju lahko poči. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost in omotico. Škodljivo za vodne organizme z dolgotrajnim učinkom. Ponavljajoči se stik lahko povzroči hrapavo ali razpokano kožo.

Hranite ločeno od toplote, isker, odprtega ognja, vročih površin in drugih virov vžiga. Ne kadite. Ne prebadajte in ne sežigajte niti po uporabi. Ne pršite na odprt plamen ali drug vir vžiga. Ne vdihavajte hlapov / aerosola.

PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če je mogoče, odstranite kontaktne leče. Nadaljujte z izpiranjem. Zaščitite pred neposredno sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 ° C. Odstranite vsebino / posodo za zbiranje nevarnih odpadkov.

Pozor! Nujno upoštevajte! Škoda za zdravje z vdihavanjem je možna! Uporabljajte samo na prostem ali z dobrim prezračevanjem! Razpršite le nekaj sekund! Usnjene in tekstilne izdelke velike površine razpršite samo na prostem in jim omogočite dobro zračenje.

Hranite izven dosega otrok!

Title

Go to Top