Naročite se na termin
Kontakt
kONTAKT

POLNILO, 7 ML

POLNILO, 7 ML

26,71 

COLOURLOCK Filler je prilagodljivo, mat in močno oprijemljivo polnilo za popravilo z visoko močjo polnjenja, je idealno za manjša popravila gladkega usnja, sintetičnega usnja in plastičnih materialov.

Kategorija:

Opis

PODROČJA UPORABE

COLOURLOCK Filler je prilagodljivo, mat in močno oprijemljivo polnilo za popravilo z visoko močjo polnjenja, je idealno za manjša popravila gladkega usnja, sintetičnega usnja in plastičnih materialov. Polnilo se le minimalno skrči, se ne strdi in je odporno na kemično čiščenje.

Področja uporabe: praske, odrgnine, manjše razpoke, lomi in popravila lukenj. Polnilo lahko brusimo na suho ali mokro (raztopina GLD, glej navodila) in ga lahko večkrat vtisnemo. Polnilo COLOURLOCK se posuši v beli barvi in ​​ga lahko predhodno obarvamo z malo barve. Popravila s polnilom so idealna za delavnice brez časovne stiske. Za hitra popravila nudimo pasto za usnje in umetno usnje.

Prosimo, upoštevajte ustrezna navodila. Tekoče usnje je prva izbira za končne kupce in za področja, kjer je potreben sijajni ali prozoren polnilni material.

Title

Go to Top