Naročite se na termin
Kontakt
kONTAKT

COLOURLOCK DEZINFEKCIJSKA TEKOČINA 150 ml

COLOURLOCK DEZINFEKCIJSKA TEKOČINA 150 ml

18,91 

Novo higiensko čistilo COLOURLOCK za usnje, umetno usnje in gladke površine nežno, a učinkovito čisti usnje in površine iz umetnega usnja brez barvil in belil ter zagotavlja higiensko čistočo.

PODROČJA UPORABE

Avto, Volan, Pohištvo, Torbe in Kovčki

Razpoložljive variante:

150 ml in 1l

Kategorija:

Opis

  • za temeljito čiščenje pogosto uporabljenih usnjenih površin (usnjeni volani, nasloni za roke, usnjeni ročaji itd.)
  • primerno za pigmentirano gladko usnje, umetno usnje in druge gladke površine
  • ne poškoduje usnjene površine

Ta nov izdelek je nadaljnji razvoj našega dokazanega čistila za usnje in ga dopolnjuje s higiensko komponento. Številna površinska dezinfekcijska sredstva vsebujejo visok delež alkohola in zato lahko pri pogosti uporabi poškodujejo usnjeno površino.

Novo higiensko čistilo COLOURLOCK za usnje, umetno usnje in gladke površine nežno, a učinkovito čisti usnje in površine iz umetnega usnja brez barvil in belil ter zagotavlja higiensko čistočo.

Področje uporabe: Površinsko barvano gladko usnje za oblazinjenje avtomobilov ali pohištva, torb, kovčkov itd.

Količina:

150 ml higienskega čistila zadostuje za higiensko čiščenje pogosto uporabljenih kontaktnih površin, kot so usnjeni volani, ročaji ali nasloni za roke.

1000 ml higienskega čistila zadostuje za čiščenje več notranjosti vozila ali več kompletov pohištva. Izdelek lahko hranite več let, pod pogojem, da je pride do zmrzali ali previsokih temperatur.

Uporaba:

Vedno najprej na skritem mestu preverite vse izdelke za spremembe! Ne nanašajte neposredno na usnje.

Čistilo položite na gobo, pritisnite, da nastane pena. S peno očistite usnje od šiva do šiva. Po potrebi postopek večkrat ponovite. Odstranite umazanijo in ostanke čistilnega sredstva z vlažno krpo, nato pustite, da se posuši.

Usnje je vedno potrebno temeljito očistiti, če je umazano. S higienskim čistilom za normalno umazanijo ali čistilom močno za ekstremno umazanijo (zanemarjeni izdelki itd.). To preprečuje, da bi se umazanija sprijela na usnje ob osvežitvi barve in negi. Čopič za čiščenje usnja COLOURLOCK olajša delo pri močni umazaniji v gubah in brazgotinah. Po čiščenju je priporočene nega usnja.

Sestavine: <5% anionskih površinsko aktivnih snovi, mlečna kislina, izopropanol, konzervansi (fenoksietanol). Pred uporabo pretresite!

 

POZOR! Povzroča hudo draženje oči.

Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pripravljeno embalažo ali etiketo.

Hranite izven dosega otrok. Po uporabi si temeljito umijte roke.

PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če je mogoče, odstranite vse obstoječe kontaktne leče. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško nasvet ali pomoč.

Title

Go to Top